Camping

Logic biedt een breed pakket van producten voor het onderhouden van campings en bungalowparken. Aanhangers voor het ophalen van vuilnis, maaiers voor het grasonderhoud, met de producten van Logic kunt u op een kosteneffectieve manier uw camping of bungalowpark onderhouden.

Grasmaaiers

Voor het maaien van de weides heeft Logic klepel- en cirkelmaaiers in het programma. Met deze robuuste maaiers kunt u niet alleen het gazon maaien maar kunt u ook het hogere ruige gras.

Bezems

Voor het schoonvegen van de paden op uw park is de S15 Power Brush uitermate geschikt.De S215 Power Brush is een motoraangedreven borstelbezem die eenvoudig aan de quad gekoppeld kan worden. Met zijn 1,35 meter brede borstel kunt u snel uw terrein schoon.

Aanhangers

Voor het opruimen van vuil(nis) biedt de TGT400 kiepwagen veel gebruiksgemak. Met zijn hoge wanden en achterklep die ook als laadvloer gebruikt kan worden kunt u gemakkelijk vuil(nis) en bijvoorbeeld gras afvoeren en door het kiepsysteem eenvoudig legen.

 

Kortom, Logic heeft een uitgebreide lijn van quad werktuigen en toebehoren die kosteneffectieve oplossingen bieden voor werkzaamheden op de camping of bungalowpark.