Over Logic

Logic Manufacturing Ltd. uit Hexham Groot-Brittannië begon met het ontwerpen en produceren van ATV toebehoren en accessoires toen de eerste ATV’s verschenen midden jaren ‘70.

Logic erkende snel het belang en de mogelijkheden van de quads in de landbouw. De eerste producten die Logic ontwikkelde waren kunstmeststrooiers, gifspuiten en off road aanhangers. Later zijn werktuigen voor het onderhoud van grasland bijgekomen zoals klepel- en cirkelmaaiers en weideslepen.

Logic werkt bij de ontwikkeling van haar producten nauw samen met de grotere ATV fabrikanten zoals Yamaha, Honda, Suzuki, Kawasaki, Polaris en Can-Am. Daarnaast werkt de R&D afdeling van Logic nauw samen met de Logic-dealers om wensen vanuit de markt te onderzoeken.

Naast het produceren van toebehoren van ATV’s heeft Logic een zich ook toegelegd op het ontwikkelen van werktuigen en accessoires voor UTV’s zoals de Kubota RTV, John Deere Gator, Kawasaki Mule, Yamaha Rhino en de Polaris Ranger.

De producten van Logic bieden oplossingen voor de paardenhouderij, (lokale) overheden, landbouw, park en tuinonderhoud en voor het onderhoud van bedrijfsterreinen.

De producten van Logic kenmerken zich door hun innovatieve ontwerp en hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bij Logic zijn we dan ook van mening dat haar klanten de beste verkopers zijn van de producten.

De line-up van Logic producten bestaat uit zoutstrooiers, kunstmeststrooiers, gifspuiten, klepel- en cirkelmaaiers, (off road) aanhangers, sneeuwschuiven, rolbezems, borstels en nog veel meer.